Wilt u eigenaar worden van deze domeinnaam?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bod in euro's (optioneel)
excl. BTW

 Ik wil graag een prijsopgave voor deze domeinnaam ontvangen

 Ik ga ermee akkoord dat mijn bod bij acceptatie bindend is.

 • Meer informatie over Autorijschoolvandepol.nl
  Momenteel is er nog geen website actief op deze domeinnaam. Daarmee is de kans erg groot dat de eigenaar van Autorijschoolvandepol.nl bereid is tot een verkoop van deze naam. Met die reden staat deze domeinnaam momenteel ook op dit platform uitgestald.

  Heeft u belangstelling in Autorijschoolvandepol.nl?
  Wanneer u interesse heeft om deze domeinnaam over te nemen, dan kunt u dit op eenvoudige wijze kenbaar maken door het bovenstaande formulier in te vullen.
  U kunt direct een bod te doen of om een prijsopgave verzoeken. U kunt een verzoek om de vraagprijs en het doen van een bod ook combineren door beide in te vullen.

  Actuele vraagprijs van Autorijschoolvandepol.nl
  Bekijk hier of er een actuele vraagprijs voor deze domeinnaam beschikbaar is.

 • Verkoper: Creative Idea B.V.

  Domeinnaambemiddeling
  E-mailadres: domeinen@creativeidea.nl
  Website: www.creativeidea.nl
  Kamer van Koophandel: 61671142
  BTW-nummer: NL8544.39.572.B01
  Telefoonnummer: +31 (0)162 – 744 774
  Creative Idea verzorgt de domeinnaambemiddeling voor diverse domeinnamen uit het portfolio van klanten. Daarnaast verkopen we regelmatig ook domeinnamen uit ons eigen portfolio.


 • Heeft u interesse? Vul dan het bovenstaande formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op om de mogelijkheden voor overname van deze domeinnaam met u te bespreken.

  Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust uw vragen via e-mail aan domeinen@creativeidea.nl

  Actuele vraagprijs van Autorijschoolvandepol.nl
  Bekijk hier of er een actuele vraagprijs voor deze domeinnaam beschikbaar is.

 • Onze werkwijze bij overname van Autorijschoolvandepol.nl
  U wilt de domeinnaam Autorijschoolvandepol.nl graag aankopen en u bent benieuwd hoe de overname van een domeinnaam in zijn werk gaat?

  Na overeenstemming over de prijs van de domeinnaam, sturen wij u een factuur toe voor het overeengekomen overnamebedrag, plus BTW. Zodra u deze factuur betaald heeft zetten wij de domeinnaam op uw (bedrijfs)naam en zetten wij de overdracht in werking.

  Verhuistoken – Zodra uw betaling is ontvangen, sturen wij u een verhuistoken per e-mail. Hiermee kunt u de domeinnamen verhuizen naar een door u gewenste provider. U bent daarna meteen eigenaar van deze domeinnaam. Een interne push is vaak ook mogelijk.

  Verhuizen van de domeinnaam – Voor geschikte providers om uw domeinnaam naar toe te verhuizen, kunt u kijken op deze pagina.